Aflati mai multe despre politica de confidentialitate

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice RPK Distribution SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: Comert Online, Reclama, Marketing si Publicitate, Statistica.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru emiterea facturilor – vanzare. Refuzul dvs. determină imposibilitatea intocmiri documentelor legale pentru vanzarea produselor si imposibiliatea utilizarii serviciului pus la dispozite pe pe site-ul www.eminute.ro .

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: RPK Distribution SRL .

RPK Distribution SRL garanteaza faptul ca informatiile furnizate de catre clienti vor fi folosite strict pentru a onora comenzile transmise prin intermediul site-ului www.eminute.ro si pentru a transmite stiri sau promotii relevante.

Prin înregistrare, sunteţi de acord să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de RPK Distribution SRL. Dacă la un moment dat veţi dori să optaţi pentru a nu mai primi aceste informatii să ne informaţi.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la contact@eminute.ro . De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

_______________________________________________________________

Observaţie:

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.
Comision 0 la plata prin card
Solutie de eCommerce
Copyright 2016 - 2024 RPK DISTRIBUTION SRL. Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflati mai multe sau Inchideti notificarea