Aflati raspunsurile la cele mai frecvente intrebari

Cum pot sa incarc o cartela?

Puteti incarca o cartela prepaid, urmand pasii de comanda de la sectiunea 'Incarcare directa'. Dupa ce introduceti numarul de telefon mobil pe care doriti sa il incarcati, sistemul va detecta automat reteaua. Alegeti apoi valoarea de incarcare si tipul de reincarcare (cu credit, optiunea minute sau optiunea Internet) si urmati pasii de comanda.

Cum comand o cartela cu numar?

Puteti comanda o cartela cu numar (SIM), urmand pasii de comanda de la sectiunea 'Cartela cu numar'. Puteti comanda cartele cu numar in retelele Vodafone, Orange si Telekom Mobile. Cartela cu numar va va fi livrata prin curier rapid sau prin posta, in functie de alegerea dvs. Cartela cu numar va fi activata, si va avea serviciul de roaming activat.

Cum platesc?

Plata se poate efectua prin card de debit sau credit, online, in deplina siguranta. Platile prin cardurile de debit sau credit sunt procesate de LibraPay un serviciu Libra Internet Bank si mobilpay, in deplina siguranta, utilizand standardul 3D Secure. Comision 0 (zero) la plata online prin card.

Ce tipuri de reincarcare sunt disponibile?

Puteti alege reincarcare directa cu credit, cu optiunea minute sau cu optiunea Internet, in functie de disponibilitatea acestor tipuri de incarcari la operatorul in reteaua caruia se afla numarul dvs. de telefon.

Cat timp dureaza efectuarea unei reincarcari?

Reincarcarea directa se realizeaza in mod automatizat, in cateva minute de la confirmarea platii prin card, de catre procesatorul de plata cu cardul.

Comision 0 la plata prin card
Solutie de eCommerce
Copyright 2016 - 2024 RPK DISTRIBUTION SRL. Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflati mai multe sau Inchideti notificarea